fbpx

Body Joy

Vi bryr oss om! Body Joy är inget gym. Inte en anläggning. Eller en svettig plats att lyfta skrot. Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss.

Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. Kort sagt, att ge dig total bekymmersfrihet och se till att du alltid kommer att trivas hos oss. För du betyder väldigt mycket för oss. Vi vill hjälpa dig med att få din motivation att gå från ” måstivation” till ”lustivation”.

Vi finns för dig som vill träna i grupp eller individuellt, inomhus eller utomhus, intensivt eller lugnt. Vi har ett så brett utbud så att du ska kunna välja det som du behöver, vid varje träningstillfälle.

Välkommen att hämta kraft och energi hos oss. Body Joy ligger i Mölnvik och i Gustavsbergs Hamn – på Värmdö. Du hittar oss på övre plan ovanför Willys i Mölnvik och bredvid Vårdcentralen i Hamnen. Varmt välkommen önskar vännerna på Body Joy – Värmdö, Gustavsberg!

Vi är nu inne på vårt 14:e verksamhetsår och har inspirerat tusentals människor, stora som små, till ett friskare och roligare liv.

Öppettider

Öppet

Öppettider: se vår hemsida

Telefon

Ring

08-574 102 60