Denny´s Home

Noga utvalda varumärken, spännande handplockade möbler och detaljer är det som kännetecknar Denny’s Home idag. Drygt tjugo år från starten är vi ett väl etablerat varumärke och inkluderar, förutom butiksverksamheten, även en innehållsrik webbshop.

I februari 2017 tog Josefin Sjöblom över Denny’s Home, efter beslut av grundarna att sälja verksamheten. Josefin är uppvuxen i en företagarfamilj och har en bakgrund inom finans som controller, ledare och partner ansvarig för flera välkända bolag. Hon har alltid burit på en dröm att någon gång driva en egen verksamhet. Med ett passionerat intresse för inredning i grunden, föll alla bitar på plats när Denny’s Home kom ut till försäljning.

Denny’s Home grundades 1994 av Katarina och Denny Hagström efter inspiration från en jorden runt resa. Världen erbjöd så mycket mer än vad man då kunde hitta i svenska inredningsbutiker. Till en början bestod utbudet nästan uteslutande av egen import men utökades efter hand med välkända varumärken. Med det som grund har vi idag landat i ett väl komponerat utbud av hyllade klassiker och spännande nykomlingar. Vi har också ett brett sortiment av utemöbler i säsong.

Varmt välkomna in, vi hjälper dig att skapa ditt drömhem!

Öppettider

Öppet

Måndag - Fredag: 11-18
Lördag : 10-16
Söndag: 11-16

Telefon

Ring

08-570 337 00