Picard

Upptäck matkultur från frysen. Picard är Frankrikes största kedja inom fryst kvalitetsmat med över 900 butiker runt om i landet. 1974 öppnade den första Picardbutiken i Paris och sedan 2013 finns vi också i Sverige. Med ett utbud på över 700 frysta varor och allt ifrån noggrant utvalda råvaror till inspirerande färdigmat är vi en unik mataffär på den svenska marknaden.

Maten som du hittar hos oss kommer från havet, från skogen och från åkrarna. Den har sina rötter runt om i världen och har omsorgsfullt bevarats och frusits ned, för smakens skull. Att frysa maten är ett utmärkt sätt att bevara ett livsmedels ursprungliga kvaliteter och näringsvärden. Ju snabbare infrysningen sker, desto bättre bevaras livsmedlet. Därför fryser vi våra varor direkt och har en ständig övervakning av produkthanteringen, från förpackning, till lagring och transport. Allt för att kvalitet och smak ska bevaras.

Vi ser oss som en plats för dig som letar efter unika delikatesser och fräscha råvaror, eller för dig som vill ta ledigt från matlagningen ibland. En butik fylld med spännande smaker, bevarade i iskalla temperaturer så de alltid är redo. Förhöj din middag, förenkla din vardag eller förflytta tankarna till främmande platser.

Bon appétit, varje dag!

Öppettider

Öppet

Måndag - Fredag: 10-19
Lördag : 10-17
Söndag: 11-17

Telefon

Ring

08-57010082